wp6c9b9a3a.png
wp0463638c.png
wp9e2da042_0f.jpg
wp9ff06cec.png
wp3c1a3716_0f.jpg
wp44957af1_0f.jpg

 

Vanuit de richting Emmen centrum:

Op de Hondsrugweg slaat u rechtsaf naar de Wenning. Sla na 14 meter linksaf. Deze weg vervolgt u 1,6 km, daarna slaat u rechtsaf. Na 14 meter slaat u linksaf richting Spehornerbrink. Nu volgt een flauwe bocht naar rechts naar de Spehornerbrink. Sla rechtsaf om op de Spehornerbrink te blijven. Sla 2 maal linksaf richting Eikenweg. Sla rechtsaf naar de Eikenweg. Sla linksaf naar de Zwaaikom. U vindt links van u het toegangshek van Dierenbegraafplaats Emmen.

 

 

Vanuit de richting Rietlanden:

U vertrekt noordelijk op het Mussenveld. Neem een flauwe bocht naar rechts om op Mussenveld te blijven. Sla linksaf naar de Eikenweg. Voor de fietsbrug slaat u rechtsaf naar de Zwaaikom. U vindt links van u het toegangshek van Dierenbegraafplaats Emmen.

 

 

Vanuit de richting Bargeres:

Vanaf de Brinkenhalte slaat u linksaf het fietspad op richting Eikenweg. Als u onder het viaduct door bent slaat u linksaf. Aan het eind van de weg slaat u linksaf om de Eikenweg op te gaan. Voor de fietsbrug slaat u rechtsaf naar de Zwaaikom. U vindt links van u het toegangshek van Dierenbegraafplaats Emmen.

 

 

Vanuit de richting Zuidbarge:

U vertrekt westelijk op de Rietlandenstraat richting de Zuidbargerstraat. Na 500 meter slaat u rechtsaf naar de Eikenweg. Voor de fietsbrug slaat u rechtsaf naar de Zwaaikom. U vindt links van u het toegangshek van Dierenbegraafplaats Emmen.